Nyhetsbrev - SEP18

Detta nyhetsbrev skickades ut via e-post till medlemmarna i september 2018. 

Hej alla medlemmar!

Nu är hösten här med frisk luft, vackra färger och mörkare kvällar med tid för familj och vänner. Och vi i styrelsen har haft vårt första möte inför hösten, och vi är glada över att kunna presentera att BRF Ekorren nu har en egen hemsida!

 

Hemsida

Med egen hemsida kan vi lättare uppdatera och informera om nyheter. Kika in på ekorrenhindas.bostadsratterna.se och läs mer om vår välskötta förening. Kom gärna med input på vad vi kan göra ännu bättre.
 

Mailadress

Styrelsen har nu också en gemensam mailadress hindasbrfekorren@gmail.com dit du även kan göra felanmälningar av mindre akut karraktär. Styrelsen träffas ca en gång i månaden och du har alltid möjlighet att påverka vår förening genom att kontakta någon av ledamöterna.

Nyhetsbrev

Du som tidigare uppgett din e-post kommer i framtiden äver få matnyttig information via e-post. Vill du INTE fortsatt ha denna information är det bara att meddela dettta med vändande post. 


Andra nyheter och påminnelser:
 

  • Vi välkomnar Fredrik Bergman och Maria Berglund som nya medlemmar i föreningen. De flyttar in på Erik Wästvägen 15. Välkomna!

  • En energideklaration gäller i tio år, vilket betyder att det är dags att deklarera igen för de bostadsrättsföreningar som upprättade den första under åren 2007-2008. Just nu pågår arbetet med att upprätta en ny deklaration som beräknas vara klar i september. De lägenhetsinnehavare som påverkas av besök är underättade. 

  • I september besiktigas vår gemensamma lekplats, det skall såklart vara säkert att leka hos oss.  

  • Som vanligt kan du lämna din skriftliga felanmälan till någon i styrelsen men dessutom kan du nu kan även felanmäla via länk>>

 

Med förhoppning om en fortsatt skön höst. 

Styrelsen